Om Oss

Aunegrenda er en koselig og usedvanlig vakker fjellbygd, øst for Gauldalen. Fra Haltdalen stasjon klatrer bilveg oppover dalsiden og vi får et praktfullt panorama over den vide og veldyrkete bygda i Haltdalen. Etter en halv times marsj er vi oppe på Kjølen, og snart ligger Aunegrendas grønne lier med koselig, gammel bebyggelse foran oss. Øverst oppe i skogbannet lyser Nordpå oss i møte med sine gamle, barkede tømmervegger og sitt nye rødmalte panel. Utsynet fra Nordpå er fritt og fagert, Hulta renner rolig og idyllisk mellom bjørk og vidjer, grønne voller breier seg ut på sidene, de brune furuveggene i de gamle gårdene skinner som bronse i kveldsolen, og oppover lia slåss gran og furu med bjørka om plassen. Like nedenfor fosser Tveråa ned fra fjellet i avvekslende og idyllisk dalsøkk, og en attraksjon for stedet er en skålformet kulp med rutsjebane i svaberget, den ideelle kulp for en dukkert etter endt dagsmarsj.” – Trondheim Turistforenings årbok for 1946

Nordpå ble bygd i 1829, og har siden den gang vært et sted der folk har trivdes.

I dag sitter den gamle historien fremdeles i veggene, samtidig som ny tid gradvis setter sitt preg og legger grunnlaget for videre drift i tråd med de gamle tradisjonene.

Her kan du finne roen og tenke en tanke helt til endes, samtidig som du nyter den flotte naturen til alle årstider.. Her kan du lytte til knitringen fra peisen og suset fra fjellet. Her kan du finne rom for nye møter, modige samtaler, og pleie de næreste relasjonene.

Ny og gammel tid går hånd i hånd her på Nordpå, bygd på solide grunnverdier; respekt og ekthet.