Finn stillheten i fjellet – Yoga på Nordpå

Få et pusterom i vakre omgivelser der du kan finne ro og få påfyll til kropp og sinn. Du inviteres til yoga, fjell, spa og gode matopplevelser.

Program:

Fredag

19.30: Hør fjellet kaller. Avspenning med pranayama og guidet meditasjon      

(Yoga Nidra) (75 min)

21.00: 3-retters middag med lokale råvarer fra fjellet

Lørdag

08.00: Lettere frokost

09.00: Vinyasa – myk fjellflyt (75 min)

 10.30: Brunch buffet

17.00:Yoga Nidra for ny energi (75min)

19.30: 3-retters middag med lokale råvarer fra fjellet

Søndag

08.00: Frokost

09.30: God morgen yoga – Vinyasa (75 min)

11.00: Brunch buffet

Yoga Nidra:

Kalles også yogisk søvn, og sies å være den aller dypeste formen for avslapning, samtidig som man er ved full bevissthet.

Det er en meditasjonsteknikk der du blir guidet inn i en tilstand av dyp fysisk, mental og følelsesmessig avslapning. Dette hjelper oss til å gi slipp på problemer og spenninger, og gjør at stress løses opp. Vi oppnår en indre oppmerksomhet og tilstedeværelse.

Det utføres liggende (i savasana) med støtte av puter og pledd.

Kan gjennomføres av alle. Passer utmerket for deg som er sliten og trett, for deg som er stresset og utbrent (eller er på vei dit), har smerter i kroppen, eller ønsker rom for ro til å kunne vende blikket innover.

Vinyasa:

Er en fysisk praksis hvor man knytter pust til bevegelse i rytmen til god musikk Yogaposisjonene gjøres i en flyt i ulike sekvenser, hvor vi leker med kjernestyrken og balansen. Vi starter alltid med myk oppvarming og tøyinger og avslutter alltid med deilig avslapning i savasana. Praksisen møter deg der du er, akkurat nå, ikke der du vil være, eller der du synes at du bør være. Tilpasses alle.

Vår yogalærer er Anita Fodor Talsnes. Anita er sertifisert 200 timer yogalærer fra Atman Yoga School.

Velkommen Nordpå

Nordpå Fjellhotell finner du mindre enn to timers reise fra Trondheim, innerst i Aunegrenda. Her bor vi tett oppunder tregrensa omgitt av vakker natur. Nordpå er opprinnelig en gammel fjellgård bygd i 1829. Gjennom årenes løp har Nordpå gjennomgått mange byggetrinn, og i dag fremstår stedet som et vakkert gjestetun med moderne fasiliteter.

Blant fasilitetene finner du utendørs jacuzzi, badstue og naturens egne badekulper.

Turløyper starter på tunet og tar deg til fjells i flott og urørt natur. Her kan du gå lenge og nyte naturen uten å møte andre mennesker på din ferd. Vi låner deg gjerne en fiskestang om du vil prøve fiskelykken.

Restauranten bruker lokale råvarer og har fokus på kort- og ureist mat. Mange av våre råvarer kommer fra Rørosregionen, og noen råvarer som for eksempel bær, rein, storfe, lammekjøtt og ørret kommer fra grenda her.

Pakkepris per person (opphold, mat og yoga):

Fjellstuerom:  kr 3995,-

Vi har tatt vare på noen rom fra da Nordpå var drevet av Turistforeningen. Her sover du godt i de originale køyesengene fra da Trondheim Turisforening bygde fløya i 1947/48. Det er vask og speil på rommet, mens dusj og toaletter ligger på gangen.

Tillegg for enkeltrom:  500,-

Hotellrom:  kr 4490,-

Våre moderne hotellrom passer til 2 personer, og har alle eget bad.

Tillegg for enkeltrom: 800,-

Pris for følge som ikke skal delta på Yoga kr 2850,-

Påmelding til post@nordpa.com eller telefon 905 68 664

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *