(NY DATO 12 juni) Pinsekonserten 2021 – Arnfinn Strømmevold

NY DATO: Lørdag 12 Juni kl 20:00

Arnfinn trenger vel ikke noen nærmere presentasjon. Som stor kulturpersonlighet i flere tiår, som en av de to bak Elden, som skuespiller, som visesanger, som frontmann i Bergstaden Old Stars, som kjøpmann på Røros, som seg selv. Arnfinn har gitt ut flere plater, både alene og ulike musikalske konstellasjoner. De siste er plata «Farende Fant» som kom i 2016, om årene som vagabond jorda rundt med gitar på ryggen, og den plata som kom nå nylig – «I all slags ver!». Ei plate som fikk Adresseavisens musikknestor Ole Jacob Hoel til å strø rundt seg med godord og skryt.

«For her finnes noen virkelige perler. Den melankolske og nostalgiske «Grindguten», selvransakelse med gitar og munnspill i «Stor i kjeften» og nok en nostalgisk perle i «Passé og tapt». Dette er låter der musikk og tekst løfter hverandre, der Strømmevold formidler sitt eget levde liv. Den beste enkeltlåten er likevel «Ostebit te’ måne», som er albumets virkelige popperle.»

På Låven denne kvelden spiller og synger Arnfinn, sammen med sin mangeårige musikalske kumpan Stein Ødegård, sanger fra både den nye plata og ellers fra sin mangeårige karriere.

Nordpå holder åpent hele dagen, Låven åpner 19:00, konsertstart er kl. 20:00

Merk: Det blir begrenset antall plasser i henhold til gjeldende korona situasjon. Vi må derfor forbeholde oss retten til å endre antall deltakere og kriterier for deltakelse som for eksempel bosted. Dette vil isåfall bli kunngjort nærere konsertdato.

Du kan registrere deg her https://nordpaafjellhotell.no/pamelding-konsert/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *